Angrerett og reklamasjon

Ved feil eller mangler på innkjøpte varer, skal du benytte deg av reklamasjonsretten. Hvis du derimot ønsker å bytte hele eller deler av kjøpet, skal du benytte deg av angreretten. Nedenfor kan du lese mer om hvordan disse to prosessene foregår.


Angrerett

Hos Vinylpladen.no har du utvidet angrerett i 100 dager fra du mottar ordren.

Hvis du angrer hele eller deler av kjøpet, fyll ut skjemaet ved å trykke på knappen her. Da får du en returseddel.

Bestill billig og fraktfritt

Returfrakten er for egen regning, og varene skal være i samme stand som ved mottak – uten bruksmerker og ev. emballasje skal være ubrutt.

Du får returnert beløpet for varen når lageret vårt mottar returen. Du kan også velge å bytte varene i et gavekort eller et annet produkt.

Angi samme e-postadresse som ble brukt ved bestilling samt ordrenummeret.

Reklamasjon

Du har 24 måneders reklamasjonsrett, men du må reklamere i timelig tid og innen to måneder etter at du har konstatert feilen eller mangelen. Ved feil eller mangler på mottatte varer, kan du henvende deg til vår support på support@vinylpladen.no.

Hvis du mottar en vare som er skadet under frakt, må du sende en reklamasjon i løpet av tre virkedager med bildedokumentasjon på skaden på varen og på emballasjen. Disse kravene sikrer at vi kan få erstatning fra fraktselskapet.

Vi guider deg gjennom et smertefritt bytte eller tilsvarende kompensasjon. Ved reklamasjoner betaler vi frakten – det skal ikke koste deg noe.

Ved defekte produkter kan du få full refusjon av beløpet du betalte for varen. Disse pengene får du så snart det skadede produktet er mottatt på vårt lager.

Du må sende bildedokumentasjon av problemet. I visse tilfeller kan vi vurdere at varen ikke trenger å sendes tilbake, men av hensyn til erstatning fra våre leverandører er det nødvendig.


Emballasje

Det er ytterst viktig at varen er pakket forsvarlig inn når du returnerer den. Hvis mulig kan du gjerne bruke den opprinnelige (intakte) emballasjen som du mottok varen i.

Hvis ikke originalemballasjen er tilgjengelig, skal varen helst pakkes inn i papp slik at den ikke blir skadet under transport. Det er ditt ansvar at varen ikke blir skadet ved returnering. Vinylpladen.no forbeholder seg retten til å refundere beløpet forholdsmessig ved mottak av skadede eller brukte varer.